لیمو عمانی باعث تلخی خورشت میشود ، به همین دلیل باید در یک ساعت آخر به خورشت اضافه شود . در غیر اینصورت باید از پرک لیمو عمانی استفاده کنید.

رب را جداگانه تفت دهید و به گوشت و لپه پخته شده اضافه کنید.

سعی کنید حتما در خورشت قیمه از گلاب و زعفران استفاده کنید تا طعم خورشتان عالی شود.


آشپزباشی خورشت ,استفاده کنید ,لیمو عمانی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

music 7208 UPS batteries اینجا همه چی هست فلزیاب حرفه ای 09102191330 فروشگاه دیجی کالا تصفیه آب و فاضلاب U Code پزشکی سلامت